panelarrow

1st Headqvarter

Högkvarteret för MC och Motorsport

Upplev Moto GP när det är som bäst

För dig som är motorcykeltokig känns det säkert viktigt att någon gång i livet se en tävling i MotoGP live på plats. För något tiotal år sedan så blev det för de flesta endast en dröm.

Idag är det fullt möjligt att se Moto GP på olats. Det finns färdiga alternativ, läs mer om resor och Moto GP här. Du bestämmer själv var i världen du vill se en tävling.

Tävlingar när och fjärran

Självfallet styr plånboken och hur lång tid du kan vara borta då du vill åka och se en tävling i MotoGP. En tävling kör man i Finland så det är inga konstigheter att åka och titta på. Du kanske hellre vill vara borta ett par veckor och kombinera med sol och bad då finns flera alternativ i södra Europa. Är det tal om familjesemester finns även Thailand med som resmål.

Moto2

Klassen under en MotoGP är Moto2. Tävlingarna i Moto2 kör man samtidigt som MotoGP tävlingarna. Får du inte nog av att se den största klassen så finns det mer motorcykel att titta på. Man kör denna klass med stora maskiner på 800 kubik från brittiska Triumph och den är nästan lika snabb och tuff som MotoGP.

Comments are closed.