panelarrow

1st Headqvarter

Högkvarteret för MC och Motorsport

Backkameror och det mesta i maskinväg

Dolda vinklar kan vara en pina då man sitter i sitt fordon. Det vet man som yrkesman och som chaufför. Om det så gäller att ratta en långtradare, en gaffeltruck, en lastbil eller en vält. Backspeglarna är inte perfekta, och man kan aldrig vara säker på vad som finns bakom fordonet. Backa inte i blindo, se till att du ser. En backkamera hjälper dig att nå ditt mål.

Kameror och ljus till undsättning

Vårt land är sannerligen inte det ljusaste i världen under vintermånaderna. Mörkret kryper sig på i slutet av sensommaren, och därmed också komplikationerna om vill arbeta lite längre än den vanliga kontorstiden. Att göra det säkert i mörkret är inte en garanti, men med hjälp av artificiellt ljus och backkameror får man jobbet gjort.

Maskinhandel.se är specialiserade på backkameror och på LED-belysning. Man förser såväl hela yrkeskårer som åkeriföretag och olika entreprenörer med utrustning, men också lantbruk och privatpersoner kan utnyttja maskinhandelns tjänster.

Expertisen på just backkameror går tillbaka 15 år i tiden. Man erbjuder ett brett sortiment av kameror, produkter som bär det egna varumärket Supravision. Man finner såväl trådbundna som digitalt trådlösa lösningar, oavsett om man behöver en enkel kamera/monitor-lösning för husbilen, eller om man vill ha ett system för ett arbetsfordon som ska tåla hårda tag.

NKM AB förser alltjämt sina kunder med fordons- och fastighetsbelysning med LED-teknik som grund, även om tyngdpunkten ligger på backkamerasystemen. Allt detta med god produktkännedom och stort kunnande.

Comments are closed.